Can Móra i el futur de La Penya

Acabo de veure que han aprovat la requalificació dels terrenys del Barça al costat del Camp Nou. El cas de La Penya i Can Móra no és el mateix, ja que el Barça disposava dels terrenys i instal·lacions des de fa molts anys.

Per què La Penya havia de comprar uns terrenys no urbanitzables?? Per mi no és ètic que el nostre club es dediqui a especular amb terrenys, promovent-ne la seva requalificació. I no parlo de l’ús que plantejaven donar al futur complexe, ja que la proposta d’ubicar-hi un col·legi de tipus sexista, va fer desviar l’atenció del que en realitat era el tema de fons.

A Canyet encara s’està estudiant i debatent sobre el nou pla urbanístic i d’usos, i per tant, aquest tema no pot anar per lliure i tractar-se de forma independent: s’hauria d’incloure en el debat global. Entenc que cal donar viabilitat econòmica als projectes de Canyet, però si us plau, sense més totxo.

A més a més, els “pilotassos” urbanístics no són sostenibles. Aquesta operació pot generar caixa a La Penya per uns pocs anys. I després què? La caiguda potser serà més forta. Millor que pensem i busquem solucions a mig i llarg plaç. I perquè no, també baixar expectatives i començar a tirar més del gran potencial dels joves de la pedrera.

Suposo que de tot plegat ja se’n parlarà al sopar col·loqui “El bàsquet d’èlit és econòmicament sostenible?” que organitza La Sargantana el proper dimecres 3/2/10.

Can Móra, a la riera de Canyet

Anuncis

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: