Separació i recollida selectiva

No és la primera persona que em diu que no separa les deixalles i que les llança totes juntes al contenidor de rebuig perquè “aquí a Badalona el contingut dels diferents contenidors (groc, blau, …) van a parar finalment al mateix lloc, a rebuig”. I es veu que el rumor també circula en d’altres ciutats de l’àrea metropolitana.

Això no pot ser! Cal una campanya urgent i contundent des de l’Ajuntament i l’Entitat Metropolitana per acabar amb aquests rumors!

Ja que segurament ha passat alguna vegada, cal reclamar a la concessionària que tingui els seus processos auditats i que assegurin que d’ara en endavant, el contingut de cada contenidor anirà on li pertoca. Igualment cal demanar més col·laboració als escombriaires, perquè més d’una vegada els veiem recollint al voltant dels contenidors i abocant-ho tot sense distinció al contenidor de rebuig.

I aprofitant, com que ara toca renovar el contracte, podem demanar a la concessionària que els seus vehicles siguin menys contaminants, i que potenciïn la utilització de vehicles elèctrics en la seva flota de petites furgonetes…

Paisatge de camí cap a la Font de l'Amigó

Anuncis

Etiquetes: , ,

Una resposta to “Separació i recollida selectiva”

  1. m.carme Says:

    Des de fa molts anys a casa reciclem però aquest rumor que a Badalona després ho barregen tot m’ha arribat directament de coneguts que han vist llençar en el mateix camió els diferents contenidors. Justament ahir, vaig anar a plaça i en una parada es comentava que no hi ha la infraestructura necessària per reciclar tot el que anem seleccionant i que l’objectiu de l’Ajuntament és que la gent jove ho vegi com el més normal del món i quan siguin grans ho segueixin fent. Representa que d’aquí uns anys ja tindrà, l’administració, els mitjans per reciclar correctament.
    Què hi ha del cert de tot això?, a mi no m’agrada que m’enganyin.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: